Перетворення Плазми KDE на Windows 11 - Найкращий Спосіб! (Linux)

Питання та проблеми, що виникають з операційною системою Linux
Відповісти
gogtent

Перетворення Плазми KDE на Windows 11 - Найкращий Спосіб! (Linux)

Повідомлення gogtent »

Перетворення KDE Plasma на Windows 11 - найкращий спосіб!

Якщо ви хочете, щоб ваш стільничний інтерфейс KDE Plasma виглядав як у Windows 11, це відео для вас. У цьому детальному посібнику я покажу вам, як налаштувати KDE Plasma для отримання інтерфейсу у стилі Windows 11 із найкращими темами, піктограмами та налаштуваннями. Якщо ви переходите з Windows на Linux або просто любите естетику Windows 11, цей посібник з налаштування Плазми KDE допоможе вам отримати ідеальний вигляд.
Зображення
Ми пройдемо усі необхідні кроки, щоб зробити Плазму KDE схожою на Windows 11, зокрема, встановимо відповідну тему, піктограми, панель завдань і налаштуємо меню «Пуск». Ви дізнаєтеся, як застосувати теми Windows 11 до Плазми KDE, змінити вигляд системи і зробити її майже ідентичною оригінальному інтерфейсу Windows 11. Я також поділюся деякими з найкращих інструментів і твіків для покращення ваших можливостей налаштування стільниці Linux.

Цей метод працює у будь-якому дистрибутиві Linux, який підтримує KDE Plasma, зокрема Arch Linux, Ubuntu, Fedora, OpenSUSE та багатьох інших. Наприкінці цього відео ви дізнаєтеся, як налаштувати стільницю Linux так, щоб вона не лише мала вигляд як у Windows 11, але й працювала безперебійно з усіма необхідними оптимізаціями.

Якщо вам сподобалися уроки з налаштування Плазми KDE та стільниці Linux, не забудьте підписатися на нові матеріали. Повідомте мене у коментарях, як ви налаштовуєте стільницю Плазми, і не соромтеся ділитися своїми ідеями щодо налаштування!

Linux надає вам необмежені можливості для налаштування, а за допомогою Плазми KDE ви можете створити стільничне середовище, яке відповідатиме вашому стилю. За допомогою відповідних тем і налаштувань ви можете перетворити Плазму KDE на двійника Windows 11, користуючись при цьому перевагами потужності та гнучкості програмного забезпечення з відкритим кодом.

Windows11-Endless Kvantum: https://store.kde.org/p/2110691/

Відповісти

Повернутись до “Linux”