Як підключити вольтметр із зарядним пристроєм для телефону?
Як підключити вольтметр із зарядним пристроєм для телефону?
В цій темі є показчік вольтметра! Питання таке- хочу встановити додатковий цифровий вольтметр з виходами для зарядки пристроїв! Планую підключити через замок запалювання, але що нічого не спалити питаю хто і як підключав таку приблуду?
Re: Як підключити вольтметр із зарядним пристроєм для телефону?
Автомобільне зарядне гніздо із вольтметром, врізна розетка 2 USB для автомобілів 12 В — 24 В. Можливість одночасного заряджання двох пристроїв. Розетка має м'яку підсвітку, а також є гумова заглушка для запобігання потраплянню пилу та вологи. Підходить для заряджання всіх різновидів телефонів та іншої техніки.
Ти таке хочеш підключити?

В мене стоїть тільки без вольтметра, + взяв від магнітофона і зробив кнопку вкл\викл.Енвер писав: 16 січня 2025 18:21 В цій темі є показчік вольтметра! Питання таке- хочу встановити додатковий цифровий вольтметр з виходами для зарядки пристроїв! Планую підключити через замок запалювання, але що нічого не спалити питаю хто і як підключав таку приблуду?
Ось відео попередньої зарядки
Зараз стоїть ось щось похоже

І магнітофон підключив через кнопку вкл/викл. а дріт пам'яті магнітофона пішов на пряму.
Незовсім таке! Вольметр теж врізний але прямокутний!admin писав: 16 січня 2025 20:09 Автомобільне зарядне гніздо із вольтметром, врізна розетка 2 USB для автомобілів 12 В — 24 В. Можливість одночасного заряджання двох пристроїв. Розетка має м'яку підсвітку, а також є гумова заглушка для запобігання потраплянню пилу та вологи. Підходить для заряджання всіх різновидів телефонів та іншої техніки.
![]()

Я через магнітолу не захотів, бо там постійний "+".А мені треба щоб робило тільки разом з замком запалювання! Через всяки кнопки теж несхотів!admin писав: 16 січня 2025 20:27 І магнітофон підключив через кнопку вкл/викл. а дріт пам'яті магнітофона пішов на пряму.
Вольтметр повинен вмикатися разом з поворотом ключа запалювання і гаснути коли глушиш двигун!
Добре подивлюсь!
Якшо мені не зраджує пам'ять то на моєму замку жовтих дротів нема!
Чі це немає значення!
Взагалі по цій схемі куди уходять ці жовті дроти?