
Інгредієнти
для 2 порцій
12 унцій лосось без шкіри ( 340 g )
1 столова ложка оливкова олія
Медово-соєвий маринад
4 гвоздики часник , фарш
2 чайні ложки імбир , фарш
½ чайної ложки червоний перець
1 столова ложка оливкова олія
⅓ склянки соєвий соус з меншим вмістом натрію ( 80 мл )
⅓ склянки мед ( 115 g )
Підготовка
Помістіть лосось у закривається пакет або середню миску.
У маленькій мисці або мірній чашці змішайте інгредієнти для маринаду.
Сьомгу залити половиною маринаду. Збережіть залишився маринад на потім.
Дайте лососю замаринуватися в холодильнику принаймні 30 хвилин.
У середній сковороді розігрійте олію. Додайте лосось у сковороду та видаліть використаний маринад. Готуйте лосось з одного боку приблизно 2-3 хвилини, потім переверніть і готуйте ще 1-2 хвилини.
Вийміть сьомгу зі сковороди. Влийте залишився маринад і доведіть до консистенції, схожої на соус.
Подавайте лосось із соусом і гарніром з овочів. Ми використовували брокколі.
Насолоджуйтесь!