Старомодне рагу з яловичини

Збирайте і діліться рецептами смачних та різноманітних перших страв!
Відповісти
Аватар користувача
admin
Адміністратор сайту
Повідомлень: 1104
З нами з: 07 квітня 2022 11:30
Звідки: Львів

Старомодне рагу з яловичини

Повідомлення admin »

Помістіть борошно в поліетиленовий пакет.
Додайте кубики м’яса, по кілька за раз, струшуючи, щоб покрити.
У великій каструлі або голландській духовці підрум’яніть м’ясо, по половині за раз, у гарячій олії.
Злийте жир.
На дно електричної каструлі об’ємом 3-1/2 або 4 літри покладіть цибулю, картоплю, зелену квасолю, кукурудзу, моркву та м’ясо.
Змішайте коктейль з овочевих соків, бульйонні гранули, вустерширський соус, майоран, орегано, перець і лавровий лист.
Викладіть м’ясо та овочі в каструлю.
Накрийте кришкою та готуйте на слабкому вогні 10-12 годин або поки м’ясо та овочі не стануть м’якими.
Викиньте лавровий лист.

Зображення

Зображення

Зображення


інгредієнти
Одиниці: США

2 столові ложки борошна універсального призначення 1 фунт яловичини або 1 фунт свинини, тушковане м’ясо, нарізане кубиками 3/4 дюйма 2 столові ложки рослинного масла 1 середня цибулина , нарізана тонкими скибочками 2 1 ⁄ 2 склянки нарізаної кубиками картоплі 1 склянка замороженої зеленої квасолі 1 склянка замороженої цільнозернистої кукурудзи 1 склянка нарізаної моркви 2 1 ⁄ 2 чашки коктейлю з овочевого соку 2 чайні ложки яловичих бульйонних гранул 2 чайні ложки вустерширського соусу 1 1 ⁄ 2 чайних ложки нарізаного свіжого майорану або 1/2 чайної ложки сушеного майорану , подрібненого 1 1 ⁄ 2 чайних ложки нарізаного свіжого орегано або 1/2 чайної ложки сушеного орегано , подрібненого 1 ⁄ 4 чайної ложки перцю 1 лавровий лист


Відповісти

Повернутись до “Супи”