Через кілька хвилин додайте гриби, 1 чайну ложку кропу, 1/2 склянки бульйону або води, соєвий соус і паприку.
Накрити кришкою і тушкувати 15 хвилин.
Розтопіть масло у великій каструлі.
Всипати борошно і варити, помішуючи, кілька хвилин.
Додайте молоко і варіть, часто помішуючи, на повільному вогні близько 10 хвилин - до густоти.
Додайте грибну суміш і бульйон, що залишився.
Накрити кришкою і тушкувати 10-15 хвилин.
Безпосередньо перед подачею додайте сіль, перець, лимонний сік, сметану, за бажанням додаткову кількість кропу (1 ч.л.).
Подавайте, прикрасивши петрушкою.



інгредієнти
Одиниці: США
12 унцій грибів , нарізаних скибочками 2 склянки цибулі , нарізаної 2 столові ложки вершкового масла 3 столові ложки борошна 1 стакан молока 2 чайні ложки трави кропу 1 столова ложка угорської паприки 1 столова ложка соєвого соусу тамарі 1 чайна ложка солі 2 склянки бульйону 2 чайні ложки лимонного соку , свіжого 1 ⁄ 4 склянки петрушки подрібненої свіжомелений чорний перець - за смаком 1 ⁄ 2 склянки сметани