Домашній грибний крем-суп

Збирайте і діліться рецептами смачних та різноманітних перших страв!
Відповісти
Аватар користувача
admin
Адміністратор сайту
Повідомлень: 1041
З нами з: 07 квітня 2022 11:30
Звідки: Львів

Домашній грибний крем-суп

Повідомлення admin »

Печериці наріжте пластинками.
У великій сковороді розтопити вершкове масло. Додайте цибулю, часник і гриби. Варіть, поки цибуля не стане м’якою.
Додайте 2 т. борошна та перемішайте.
Додайте курячий бульйон і нагрівайте до злегка загустіння, часто помішуючи.
Перемішайте вершки з додатковою 1 т. борошна та приправами. Додати в суп вершки. Нагрійте до загустіння, часто помішуючи.
Подавайте та насолоджуйтесь!

Зображення

Зображення

Зображення


інгредієнти
Одиниці: США

8 унцій свіжих грибів 2 столові ложки цибулі , подрібненої 1-2 зубчики часнику , подрібнені 2 столові ложки вершкового масла 2-3 столові ложки борошна (відокремити) 2 склянки курячого бульйону 1 склянка легких вершків або 1 склянка згущеного молока 1 ⁄ 2 чайної ложки солі 1 ⁄ 4 чайної ложки перцю 1 ⁄ 4 чайної ложки мускатного горіха


Відповісти

Повернутись до “Супи”