Сирний суп з брокколі для душі

Збирайте і діліться рецептами смачних та різноманітних перших страв!
Відповісти
Аватар користувача
admin
Адміністратор сайту
Повідомлень: 1138
З нами з: 07 квітня 2022 11:30
Звідки: Львів

Сирний суп з брокколі для душі

Повідомлення admin »

У середній каструлі доведіть до кипіння на сильному вогні бульйон, брокколі (приблизно з 1 мед. головки вийде 3 чашки нарізаної брокколі) і селеру.
Зменшіть вогонь до середнього і варіть, поки брокколі не стане м’якою, приблизно 10 хвилин.
Час від часу помішуйте.
Тим часом розтопіть масло у великій каструлі на середньому вогні та додайте борошно, сіль і перець; варити 1 хвилину.
Віночком або дерев'яною ложкою поступово додайте молоко, постійно збиваючи, щоб не було грудочок.
(Спочатку воно загусне, як паста; продовжуйте збивати молоко, щоб розрідити.) Доведіть до кипіння.
Якщо ви хочете отримати гладкий суп, подрібніть брокколі в блендері.
Тепер додайте суміш брокколі (гладку або шматкову) у велику каструлю з молоком.
Зніміть з вогню і додайте сир.
Подавайте негайно.


Зображення

Зображення

Зображення


інгредієнти
Одиниці: США

2 склянки курячого бульйону з низьким вмістом натрію 3 чашки нарізаної брокколі (включно з очищеними стеблами) 1 ⁄ 2 склянки нарізаної селери 2 столові ложки вершкового масла 4 столові ложки борошна сіль , за смаком свіжомелений чорний перець , , за смаком 4 склянки нежирного молока (проте не використовуйте знежирене) 1 ⁄ 2 склянки гострого сиру чеддер , тертого


Відповісти

Повернутись до “Супи”