Відомий французький цибулевий суп Barr's

Збирайте і діліться рецептами смачних та різноманітних перших страв!
Відповісти
Аватар користувача
admin
Адміністратор сайту
Повідомлень: 1041
З нами з: 07 квітня 2022 11:30
Звідки: Львів

Відомий французький цибулевий суп Barr's

Повідомлення admin »

Очистіть цибулю та наріжте кружальцями товщиною 1/8 дюйма, бажано в кухонному комбайні.
Розтопіть вершкове масло в каструлі на 6 літрів (або більше). Додайте цибулю; варіть без кришки на повільному вогні 1 1/2 години, періодично помішуючи.
(Довгий час приготування робить цибулю м’якою та солодкою.) Додайте перець, паприку та лавровий лист; обсмажуйте на повільному вогні ще 10 хвилин, часто помішуючи.
Влити 6 банок бульйону і вина. Збільште вогонь і доведіть до кипіння.
У решті 1 банки бульйону розвести борошно.
Перемішати в киплячий суп.
Зменшіть вогонь і варіть на повільному вогні 2 години.
Доведіть колір до насиченого коричневого з карамельним кольором, приправте сіллю. Охолодити на ніч. Для подачі розігрійте суп у мікрохвильовій печі або на плиті.
За бажанням розлийте в жароміцні каструлі або миски.
Зверху покладіть скибочку хліба і посипте тертим сиром. Нагрівайте під жаровнею, поки сир не розплавиться і не почне пузиритися, приблизно 5 хвилин.
Залишки супу можна заморозити.


Зображення

Зображення

Зображення


інгредієнти
Одиниці: США

5 фунтів цибулі неочищеної 1 ⁄ 2 склянки вершкового масла (1 паличка) 1 1 ⁄ 2 чайних ложки чорного свіжомеленого перцю 2 столові ложки паприки 1 лавровий лист 7 (16 унцій) банок яловичого бульйону , розділених (рекомендовано Swanson's) 1 склянка білого сухого вина (за бажанням) 3 ⁄ 4 склянки борошна універсального призначення (наприклад, Wondra) або 3/4 склянки борошна швидкого приготування (наприклад, Wondra) карамельний барвник (за бажанням) або Кухонний букет (за бажанням) 2 чайні ложки солі французький багет (за бажанням) швейцарський сир (за бажанням) або сир грюйер (за бажанням)


Відповісти

Повернутись до “Супи”