Покладіть курку в мультиварку разом з цибулею, селерою, морквою і горошком.
Додайте бульйон, грибний суп і дрібну зелень. Приправити сіллю і перцем.
Накрийте кришкою та готуйте на високому рівні протягом 3-4 годин або на слабкому рівні протягом 8-9 годин.
Коли суп буде готовий, додайте яєчну локшину.
Приправте за смаком і подавайте. Насолоджуйтесь!



інгредієнти
Одиниці: США
4 склянки вареної курки, нарізаної (купля з магазину?) 1 склянка цибулі , нарізаної кубиками 1 склянка селери , нарізаної кубиками 1 склянка моркви , нарізаної кубиками 1 ⁄ 2 склянки замороженого горошку 4 (14 унцій) банки курячого бульйону з низьким вмістом натрію 2 (10 3/4 унції) банки згущеного грибного супу (зі смаженим часником) 2 чайні ложки дрібних трав (кервель, шніт-цибуля, петрушка та естрагон) сіль перець , смак 2 склянки вареної яєчної локшини