Гострий і пряний арахіс

Швидкі та смачні рецепти для початку будь-якої трапези або вечірки!
Відповісти
Аватар користувача
admin
Адміністратор сайту
Повідомлень: 1104
З нами з: 07 квітня 2022 11:30
Звідки: Львів

Гострий і пряний арахіс

Повідомлення admin »

У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Додайте арахіс, порошок чилі та червоний перець.
Варіть і помішуйте протягом 2 хвилин або поки арахіс не стане теплим. Добре обсушити на паперових рушниках.
Посипте часниковою сіллю на арахіс і перемішайте. Повністю остудити.
Можна зберігати в щільно закритій тарі при кімнатній температурі.

Зображення


інгредієнти
Одиниці: США

2 чайні ложки рослинного масла 2 склянки несолоного арахісу 2 чайні ложки порошку чилі 1 ⁄ 4 чайної ложки меленого червоного перцю (кайенского) 1 ⁄ 2 чайної ложки часникової солі, якщо хочете, використовуйте більше


Відповісти

Повернутись до “Закуски”