Очистіть і викиньте всю яєчну шкаралупу. Візьміть 3 яйця, вийміть жовток і видаліть білки. З рештою зварених круто яєць акуратно розріжте яйця по довжині та видаліть жовтки.
Помістіть усі жовтки в миску. Дрібно наріжте петрушку і додайте всі інгредієнти до яєчних жовтків, потім добре перемішайте виделкою. Консистенція має бути однорідною, за потреби додайте оливкову олію та спробуйте приправи. Перемістіть суміш яєчних жовтків у поліетиленовий пакет, маневруючи одним кутом пакета, закрутіть надлишок пакета, штовхаючи жовтки вниз до кута.
Ножицями зробіть невеликий отвір у кутку сумки. Наповніть половинки білків жовтковою сумішшю.
Прикрасити дрібно нарізаною цибулею або петрушкою.



інгредієнти
Одиниці: США
1 десяток яєць великих 1 1 ⁄ 2 столових ложки італійської петрушки 1 ⁄ 8 чайної ложки перцю 1 ⁄ 4 чайної ложки солі 2 чайні ложки оливкової олії 1 ⁄ 4 склянки майонезу 2 чайні ложки цедри лимона