Додайте яловичину в суміш і добре перемішайте.
Розподіліть м’ясну суміш у 12 змащених маслом форм для кексів.
Натисніть суміш на дно та вгору з боків.
Центр заповнити сиром.
Випікайте при температурі 375°F протягом 15-18 хвилин або доки м’ясо не стане рожевим.
Подавайте негайно з додатковим соусом для піци та сиром за бажанням.
Або охолодіть, помістіть у морозильні пакети та заморозьте до 3 місяців.
Щоб використовувати заморожені чашки для піци:
Розморозити в холодильнику протягом 24 годин.
Нагрійте в мікрохвильовій печі на високій потужності протягом 2-3 хвилин або поки не нагріється.
За бажанням зверху полийте соусом для піци та сиром.



інгредієнти
Одиниці: США
1 яйце , збите 1 ⁄ 2 склянки соусу для піци 1 ⁄ 4 склянки приправлених сухарів 1 ⁄ 2 чайної ложки італійської приправи 1 1 ⁄ 2 фунта яловичого фаршу 1 1 ⁄ 2 склянки подрібненого частково знежиреного сиру моцарела додатковий соус для піци (за бажанням)