Крок 2 У середній мисці змішайте Boursen, панірувальні сухарі, пармезан і суміш цибулі; приправити сіллю і перцем.
Крок 3 Капелюшки грибів нафарширувати сумішшю Boursen. Посипте ще хлібними крихтами та скропіть олією. Зверху посипати петрушкою.
Крок 4 Запікати гриби до золотистого кольору і готовності приблизно 20 хвилин.


Інгредієнти
2 ст.л.
несолоне масло
20
печериці, ніжки нарізати, капелюшки залишити
1/2
жовта цибуля, дрібно нарізана
2
зубчики часнику, подрібнені
1 ст.л.
дрібно нарізаної свіжої петрушки, плюс ще для посипання
1
(5,2 унції) блок Boursen
1/2 c.
панірувальних сухарів, плюс ще для посипання
1/2 c.
тертого пармезану
Кошерна сіль
Чорний свіжозмелений перець
Оливкова олія першого віджиму, для поливання