Гриби, фаршировані Бурсеном

Швидкі та смачні рецепти для початку будь-якої трапези або вечірки!
Відповісти
Аватар користувача
admin
Адміністратор сайту
Повідомлень: 1272
З нами з: 07 квітня 2022 11:30
Звідки: Львів

Гриби, фаршировані Бурсеном

Повідомлення admin »

Крок 1 Розігрійте духовку до 350°. У великій сковороді на середньому сильному вогні розтопіть масло. Готуйте стебла грибів, цибулю, часник і петрушку, періодично помішуючи, доки цибуля не розм’якшиться, 5-7 хвилин.
Крок 2 У середній мисці змішайте Boursen, панірувальні сухарі, пармезан і суміш цибулі; приправити сіллю і перцем.
Крок 3 Капелюшки грибів нафарширувати сумішшю Boursen. Посипте ще хлібними крихтами та скропіть олією. Зверху посипати петрушкою.
Крок 4 Запікати гриби до золотистого кольору і готовності приблизно 20 хвилин.

Зображення

Зображення

Інгредієнти

2 ст.л.

несолоне масло
20

печериці, ніжки нарізати, капелюшки залишити
1/2

жовта цибуля, дрібно нарізана
2

зубчики часнику, подрібнені
1 ст.л.

дрібно нарізаної свіжої петрушки, плюс ще для посипання
1

(5,2 унції) блок Boursen
1/2 c.

панірувальних сухарів, плюс ще для посипання
1/2 c.

тертого пармезану

Кошерна сіль

Чорний свіжозмелений перець

Оливкова олія першого віджиму, для поливання
Відповісти

Повернутись до “Закуски”