Метан на авто

Види газового обладнання, ремонт та обслуговування.
Енвер

Метан на авто

Повідомлення Енвер »

Можливо і треба якась чарівна прошивка під гбо! Но сказу одне всі істановшіки гбо з якими я мав справу кажіть одне і те саме" двигун повинен робити на бензе ровно" тоді і на газу він також буде робити причудово!
Хтоб ні давав обгрунтовні обіцянки на впевнену работу двигуна після прошивки, але коли ти знаходишься від людини на відстані то любе посягання на його обличча , то це не совсім зручно і не можливо! Так що в любому випадку він буде жити довго і щасливо!
Я взагалі ні кому не погрожував!

Енвер

Re: Метан на авто

Повідомлення Енвер »

Я можу тильки порівняти рабату двигуна на метані і пропані! Бо на автівці був спочатку метан потім я перевів на пропан! Так на пропані автівка стала нарешті спритно їздити а не повзати!

Колінвал

Повідомлення Колінвал »

Енвер писав: 06 березня 2024 22:07 Я можу тильки порівняти рабату двигуна на метані і пропані! Бо на автівці був спочатку метан потім я перевів на пропан! Так на пропані автівка стала нарешті спритно їздити а не повзати!
а ти звідки ?. у нас метанова заправка вже давно закрилась... балони 4шт я ще тягаю баластом,
а раптом на трасу вирвусь !?))

Енвер

Повідомлення Енвер »

Колінвал писав: 07 березня 2024 02:56
Енвер писав: 06 березня 2024 22:07 Я можу тильки порівняти рабату двигуна на метані і пропані! Бо на автівці був спочатку метан потім я перевів на пропан! Так на пропані автівка стала нарешті спритно їздити а не повзати!
а ти звідки ?. у нас метанова заправка вже давно закрилась... балони 4шт я ще тягаю баластом,
а раптом на трасу вирвусь !?))
Я з Обухівського р-н Київскої області! Від мого дома до метанової заправки яка на виїзді з Обухова -50км, вмене після переходу на пропан два балони катаються баластом! На метанових заправках є такий прикол- фіксована ціна за куб одна, а коли приїдеш заправлятись за готівку та ще ні береш чека то ціна зовсім друга! По такий схемі найменьша ціна за куб метану що я чув - була 28гр! В тойже період ціна на пропан 29гр!

Енвер

Повідомлення Енвер »

Я незнаю як в тоєму регіоні но така схема на більшості метанових заправках по всій Країні!

admin
Адміністратор сайту

Метан на авто

Повідомлення admin »

Метан на авто ціни, плюси та мінуси. Де заправлятися? Ремонт та обслуговування.

Енвер

Повідомлення Енвер »

admin писав: 07 березня 2024 10:24 Метан на авто ціни, плюси та мінуси. Де заправлятися? Ремонт та обслуговування.
Мені здається що мінусів більше! А на таперешній час , так взагалі уся єкономія пішла козе під хвіст!
Вартість газу зросла! 2- кількість заправок сутьтево скоротилося! 3-Додаткова вага для авто,минус у вантажопід'ємность! 4 - динаміка авто впадає! 5- обслуговуваннч взагалі під питанням?
А які плюси?
Ваші варіанти!?

Колінвал

Повідомлення Колінвал »

admin писав: 07 березня 2024 10:24 Метан на авто ціни, плюси та мінуси. Де заправлятися? Ремонт та обслуговування.
економія -20%.. якщо гбо4 покоління то втрата потужності невідчутна...
природне паливо це не для простих людей.!.. вже ліса/річки стають приватрою власністю.. тут нема про що розмовляти..

Енвер

Повідомлення Енвер »

Ну тоді і не будем!

admin
Адміністратор сайту

Повідомлення admin »

О нова тема про метан почала обговорюватися. :D :D :D
Якщо ціна на метан буде по 10 грн за куб тоді пропановоди перейдуть на метан. :lol: :lol: :lol:
Треба скоро відкривати нову тему про електроводів. :lol: :lol: :lol:

Відповісти

Повернутись до “ГБО (газ на авто)”