Програми Kme Nevo, Nevo-Sky, Diego G3: завантажити, налаштування ГБО

Види газового обладнання, ремонт та обслуговування.
admin
Адміністратор сайту

Програми Kme Nevo, Nevo-Sky, Diego G3: завантажити, налаштування ГБО

Повідомлення admin »

Завантажити програми Kme Nevo, Nevo-Sky та Diego G3 для ГБО 4 покоління. Інструкції з діагностики, налаштування карт, прошивки та обговорення проблем на форумі.

Зображення
Зображення

Тут ви можете завантажити програму Kme Nevo, nevo-sky, Diego G3, отримати корисні файли, поділитися досвідом, дізнатися причину несправності або поставити питання іншим користувачам. Приєднуйтесь до обговорення та отримуйте професійну підтримку!

У цій темі ви знайдете все необхідне для роботи з ПЗ Kme Nevo, nevo-sky, Diego G3: інструкції з діагностики ГБО 4 покоління, прошивки, налаштування карт, а також вирішення найпоширеніших проблем.

Завантажити програму Kme nevo-sky
Версія: 5.0.7.6

Завантажити програму Kme Nevo
Версія: 4.0.10.4

Завантажити програму Kme Diego G3
Версія: 3.0.8.2
-------------------------------------------------
В цій темі обговорюємо, як ефективно налаштувати ГБО KME Nevo.

Як правильно зробити автокалібровку?

В мене вже на другій машині Газель змз 406 не проходить автокалібровка — помилка «мала спроможність форсунок».

Крутив, відкручував зазори, форсунки Вальтек, і навіть стояли Баракуда, збільшував тиск. І все одно не проходить калібровку.

Що це за така дурна програма kme nevo, на stag все супер працює.
Колінвал

Re: Програми Kme Nevo, nevo-sky, Diego G3 для діагностики та налаштування ГБО 4, завантажити програму, карти

Повідомлення Колінвал »

привикнеш.. обладнання непогане ! софт теж має +
спробуй заморозити РДВ на час калібровки! (через сканер задай кількість кроків).. і все повинно вийти !
...тільки за такі поради люди вже беруть кошти )))
admin
Адміністратор сайту

Re: Програми Kme Nevo, nevo-sky, Diego G3 для діагностики та налаштування ГБО 4, завантажити програму, карти

Повідомлення admin »

Коли я в kme nevo програмі роблю автокалібровку на бензині до 20 пунктів з 200 проходить добре, а коли софт починає включати по одній газовій форсунці, дві включає газові то бензинові мозги відключають 3-тій або 4-тий циліндр (двигун троїть) і програма видає помилку за мала дюза в форсунок або форсунки за малі. Пробував включити перехід з бенз. на газ при автокалібровці зразу 4 циліндра проходить більше позицій десь до 30 і все одно вибиває помилку.

Фото з інтернету я намалював скільки пунктів проходить калібровка
Зображення

фото також з інтернету а тут тестуєш форсунки. Одним словом ця функія бреше. Скинув всі налаштування до заводських форсунки викрутив рівномірно на 180 гр. то ця програма показала, що 1-ша 40, друга, 41, третя форсунка 10 , четверта 30 почав крутити щоб добитися рівномірної подачі і виставив. Поставив назад калібровки то ця прога показала 1-30, 2-31, 3-10, 4-10.
Зображення
Колінвал

Повідомлення Колінвал »

ну відключаются форсунки тільки на прошивках під каталізатор... залий прошивки під гбо.
в мене таке було коли форсунки були перепутані ... якраз доходило до 3форсунки,а замість неї клацала4... перевір порядок роботи циліндрів ))
admin
Адміністратор сайту

Повідомлення admin »

Колінвал писав: 19 січня 2024 15:23 ну відключаются форсунки тільки на прошивках під каталізатор... залий прошивки під гбо.
в мене таке було коли форсунки були перепутані ... якраз доходило до 3форсунки,а замість неї клацала4... перевір порядок роботи циліндрів ))
Я так зрозумів що це через хх хід він не врізаний так як треба.
Зображення
admin
Адміністратор сайту

Повідомлення admin »

Там стоїть мікас 11
Поки не пересверлить в пускному колекторі хх так і буде мучатись. Поїхав він до газовиків вони кажуть що треба накатати прошивку :lol: :lol: :lol:
А форсунки то в разнобой :lol: :lol: :lol:
Вони до мене калатали я хотів зробити як добре але вийшло як завжди бо по інакшому ніяк машина не хотіла працювати.
admin
Адміністратор сайту

Повідомлення admin »

Нова проблема на змз 405 микас 11 :lol: :lol: :lol:
Колінвал

Повідомлення Колінвал »

mікаc11 треба шити...в мене є двурежимка на мікас11.. (так само перемикаєтся як соате 31).. хх тут нідочого ! ))
admin
Адміністратор сайту

Повідомлення admin »

Колінвал писав: 20 січня 2024 11:07 mікаc11 треба шити...в мене є двурежимка на мікас11.. (так само перемикаєтся як соате 31).. хх тут нідочого ! ))
На соате 31 то саме було не проходило автокалібровку.
Колінвал

Повідомлення Колінвал »

в мене тут питання по Tаврусі, що з гбо4 : який розход ))) :lol: :lol: :lol: ?
Відповісти

Повернутись до “ГБО (газ на авто)”