Налаштування ГБО 4 kme nevo

Види газового обладнання, ремонт та обслуговування.
Відповісти
Аватар користувача
admin
Адміністратор сайту
Повідомлень: 805
З нами з: 07 квітня 2022 11:30
Звідки: Львів

Налаштування ГБО 4 kme nevo

Повідомлення admin »

В цій темі обговорюємо як ефективно налаштувати гбо kme nevo
Як правильно зробити авто калібровку.
В мене вже на другій машині Газель змз 406 не проходить автокалібровка помилка мала спроможність форсунок.
Крутив відкручував зазори, форсунки Вальтек, і навіть стояли Баракуда, збільшував тиск. І все одно не проходить калібровку. :oops: :oops: :oops:

Зображення

Що це за така дурна програма kme nevo на stag все супер працює.


Аватар користувача
Колінвал
Повідомлень: 304
З нами з: 11 квітня 2022 09:49

Re: Налаштування ГБО 4 kme nevo

Повідомлення Колінвал »

привикнеш.. обладнання непогане ! софт теж має +
спробуй заморозити РДВ на час калібровки! (через сканер задай кількість кроків).. і все повинно вийти !
...тільки за такі поради люди вже беруть кошти )))


Аватар користувача
admin
Адміністратор сайту
Повідомлень: 805
З нами з: 07 квітня 2022 11:30
Звідки: Львів

Re: Налаштування ГБО 4 kme nevo

Повідомлення admin »

Коли я в kme nevo програмі роблю автокалібровку на бензині до 20 пунктів з 200 проходить добре, а коли софт починає включати по одній газовій форсунці, дві включає газові то бензинові мозги відключають 3-тій або 4-тий циліндр (двигун троїть) і програма видає помилку за мала дюза в форсунок або форсунки за малі. Пробував включити перехід з бенз. на газ при автокалібровці зразу 4 циліндра проходить більше позицій десь до 30 і все одно вибиває помилку.

Фото з інтернету я намалював скільки пунктів проходить калібровка
Зображення

фото також з інтернету а тут тестуєш форсунки. Одним словом ця функія бреше. Скинув всі налаштування до заводських форсунки викрутив рівномірно на 180 гр. то ця програма показала, що 1-ша 40, друга, 41, третя форсунка 10 , четверта 30 почав крутити щоб добитися рівномірної подачі і виставив. Поставив назад калібровки то ця прога показала 1-30, 2-31, 3-10, 4-10.
Зображення


Аватар користувача
Колінвал
Повідомлень: 304
З нами з: 11 квітня 2022 09:49

Re: Налаштування ГБО 4 kme nevo

Повідомлення Колінвал »

ну відключаются форсунки тільки на прошивках під каталізатор... залий прошивки під гбо.
в мене таке було коли форсунки були перепутані ... якраз доходило до 3форсунки,а замість неї клацала4... перевір порядок роботи циліндрів ))


Аватар користувача
admin
Адміністратор сайту
Повідомлень: 805
З нами з: 07 квітня 2022 11:30
Звідки: Львів

Re: Налаштування ГБО 4 kme nevo

Повідомлення admin »

Колінвал писав: 19 січня 2024 15:23 ну відключаются форсунки тільки на прошивках під каталізатор... залий прошивки під гбо.
в мене таке було коли форсунки були перепутані ... якраз доходило до 3форсунки,а замість неї клацала4... перевір порядок роботи циліндрів ))
Я так зрозумів що це через хх хід він не врізаний так як треба.
Зображення


Аватар користувача
admin
Адміністратор сайту
Повідомлень: 805
З нами з: 07 квітня 2022 11:30
Звідки: Львів

Re: Налаштування ГБО 4 kme nevo

Повідомлення admin »

Там стоїть мікас 11
Поки не пересверлить в пускному колекторі хх так і буде мучатись. Поїхав він до газовиків вони кажуть що треба накатати прошивку :lol: :lol: :lol:
А форсунки то в разнобой :lol: :lol: :lol:
Вони до мене калатали я хотів зробити як добре але вийшло як завжди бо по інакшому ніяк машина не хотіла працювати.


Аватар користувача
admin
Адміністратор сайту
Повідомлень: 805
З нами з: 07 квітня 2022 11:30
Звідки: Львів

Re: Налаштування ГБО 4 kme nevo

Повідомлення admin »

Нова проблема на змз 405 микас 11 :lol: :lol: :lol:


Аватар користувача
Колінвал
Повідомлень: 304
З нами з: 11 квітня 2022 09:49

Re: Налаштування ГБО 4 kme nevo

Повідомлення Колінвал »

mікаc11 треба шити...в мене є двурежимка на мікас11.. (так само перемикаєтся як соате 31).. хх тут нідочого ! ))


Аватар користувача
admin
Адміністратор сайту
Повідомлень: 805
З нами з: 07 квітня 2022 11:30
Звідки: Львів

Re: Налаштування ГБО 4 kme nevo

Повідомлення admin »

Колінвал писав: 20 січня 2024 11:07 mікаc11 треба шити...в мене є двурежимка на мікас11.. (так само перемикаєтся як соате 31).. хх тут нідочого ! ))
На соате 31 то саме було не проходило автокалібровку.

Відкрилась нова тема про крипт освіт
viewforum.php?f=186


Відповісти

Повернутись до “ГБО (газ на авто)”