Купив знайомий легковий автомобіль Renault 19 Європа 1995 року випуску страховка ще дійсна але буде переоформлення та заміна номерів страхова компанія pzu Україна. Як думаєте варто переробляти її на нового власника чи краще зробити нову наприклад в Оранта бо щось мені не подобається ця пзу Україна ще мені не нарахували і не виплатили. І в них тепер немає 0 франшизи.
Про Автострахування (Автоцивілка, Зелена карта, КАСКО)
Re: Про Автострахування (Автоцивілка, Зелена карта, КАСКО)
Супер!!! Добре, що це корисно суспільству.
Востаннє редагувалось 02 листопада 2023 13:47 користувачем OCA-GO, всього редагувалось 1 раз.
admin писав: ↑02 листопада 2023 10:05Купив знайомий легковий автомобіль Renault 19 Європа 1995 року випуску страховка ще дійсна але буде переоформлення та заміна номерів страхова компанія pzu Україна. Як думаєте варто переробляти її на нового власника чи краще зробити нову наприклад в Оранта бо щось мені не подобається ця пзу Україна ще мені не нарахували і не виплатили. І в них тепер немає 0 франшизи.
Згідно статті 20 Закону України про ОСЦПВ https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1961-15#Text написано, що у разі зміни власника ТЗ, Поліс продовжує діяти до дати його закінчення.
Тобто можна і не робити новий Поліс.
Але можуть виникати деякі труднощі, якщо буде змінений держномер авто. В базі МТСБУ буде вказаний старий номер. Це я маю на увазі, якщо Поліція при перевірці за новим держномером не знайде діючий Поліс ОСЦПВ, то треба буде сказати, що номер був замінений і треба шукати в базі по VIN або по номеру Поліса.
Старий Поліс переробити на нового власника неможливо да це і немає необхідності робити за Законом.
Щоб зробити новий Поліс, то краще, щоб старий власник звернувся до ПЗУ за розірванням Договору. Решту вартості Поліса йому перерахують та повернуть. А новий власник вже оформить новий Поліс.
Але чи варто все це робити? Це вже на розсуд нового власника.
Ця бля ка страхова ПЗУ Україна ще не нарахувала мені виплату за ДТП. Ну як так вже більше місяця пройшло. Треба їм зробити антирекламу щоб ніхто у них не страхувався. Цю тему про ПЗУ подаю на негайну індексацію в google нехай люди читають відгуки про "Україна ПЗУ - одна з найГІРШИХ страхових компаній ᐈ Купити страховий поліс"
КАСКО
А це реклама їхня
КАСКО
А це реклама їхня
Та шо такий гарачий !... в них ще 2 місяці на те, що б тільки вирішити -чи взагалі щось тобі платити / неплпатити некажучи про розмір суми і терміни виплат.
Розіграш сертифікатів номіналом по 1000 грн. на покупку пального на АЗС ОККО. Розігарш серед підписників страхового сервісу OCA-GO.UA
Приймайте участь! Це дуже просто!
Детальніше за посиланням: https://oca-go.ua/blog/rozigruemo-3000- ... idpisnikiv
Admin, як там з виплатою.. страхова ще морозится ?!...
Привіт. Так страхова ще морозить але сьогодні дзвонив і взнав, що вже нарахували і скоро переведуть кошти.
Сума в смайлах