Як рахувати амортизацію авто?

Розмови на різні теми про авто
admin
Адміністратор сайту

Re: Як рахувати амортизацію авто?

Повідомлення admin »

Я колись один раз возив 🍞 хліб по області бо в чувака машина поламалася а треба було розвести то він та його мама, тато короче всі працювали на цьому хлібзаводі і ще мали точки де вже люди чекали щоб купити в них з машини хліб.

Колінвал

Повідомлення Колінвал »

ше молоковозом круто :lol: :lol: :lol:
є тут газель одна.. бортова з бочкою.. за 3 роки вже 5й мотор... 30 літрів газу на 100..маршрут 150км. колес на рік невистачає... поломаних рессор /мостів повний двір в них.. але нічо, некидають роботу- значить вигідно ! ..ось недавно пневму поставили.
молоко приймають по 7грн/л.

admin
Адміністратор сайту

Повідомлення admin »

Я декілька раз возив кури в ящиках порубані то це капець грузили Газель 2705 до верху ресори в другу сторону вигиналися но зато ставив хороший тариф. А піся вигрузки сморід і вся підлога мокра. На підлогу накидував кучу картонів, щоб потім викинути з тим всім що натиче. А в них під забором стоять три газелі 3302 з будою. Тепер возить Валдай і щось похоже Рено. На базарі всі казали а де ваш валдай і що все вмістилося сюда в Газель? :? :shock: :shock:

Колінвал

Повідомлення Колінвал »

та в принципі байдуже що возити, якщо воно того варте... але коли ушатаєш автомобіль і некупиш інший то мабуть воно було неварте. :!: :?: :idea:
реальність така : якщо ти це розуміє,то ти не конкурентоспроможній.
давай підрахуєм за скільки років твій кориш зможе з тієї 20ки на місяць.. окупити середньо ушатану Газель за 5000 баксів ... незнаю правда скільки він зможе відкласти з 20.000 але якщо додати ті гроші що були на ТО .. то через :?: :lol: :lol: :lol:

admin
Адміністратор сайту

Повідомлення admin »

Треба вже думати за Рено мастер але поки ти ці гроші відкладеш щоб купити він зігниє :lol: :lol: :lol:

Колінвал

Повідомлення Колінвал »

Я пару раз тягався з ними по трасі.. На старті вини пруткіші чуть чуть.. а потім всі позаду моєї Газелі були.. А коли чекав їх на заправці.. вони оправдувались : та в нас просто огранічітель.. і фільттра забиті :lol:

admin
Адміністратор сайту

Повідомлення admin »

Форд Фокус обороти двигуна і Газель 2705 2 шт.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”