Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
Re: Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
в мене все працюэ, жодных помилок нема !
перемикаэтся на другый режим за допомогою реле... 5 контактне реле перериває провід ДТВ коли працює на газу..
(при виході з ладу ДТВ бензонасос НЕВКЛЮЧИТСЯ (тільки 4с при ввімкнені запалення)..
якщо неробочий ДТВ треба замість нього поставити перемичку на масу.)
ніяких плюсів на ДТВ не подавати!!!.. там своя підтяжка напруги.
перемикаэтся на другый режим за допомогою реле... 5 контактне реле перериває провід ДТВ коли працює на газу..
(при виході з ладу ДТВ бензонасос НЕВКЛЮЧИТСЯ (тільки 4с при ввімкнені запалення)..
якщо неробочий ДТВ треба замість нього поставити перемичку на масу.)
ніяких плюсів на ДТВ не подавати!!!.. там своя підтяжка напруги.
Ще виявляється, що є різні редактори.Колінвал писав: 12 травня 2022 11:12 в редакторі (1версія):
ФАЙЛ > убрати галочку з ПОКАЗЫВАТЬ ОШЫБКУ ПО ДТВ ПРИ РАБОТЕ НА ГАЗУ !
В мене в одному редакторі версія 1 не було такого меню, а в іншому редакторі v1 є таке меню.
а тут є
Дякую за підказку.
редактори то різні... але вони все одно неповні... нема доступу до ВСІХ калібровок, і не все можна поправити цими редакторами.
Цікаво ще перейти з дмрв на дад. Щось нічого не можу знайти в інтернеті для соате.
Одне відео в ютубі бачив... Там просто замість дмрв вчипили дад... просто ідіотизм!.. Не все так просто... Потрібна спеціальна прошивка, яка вміє КВАНТУВАТИ розхід повітря з обертів та БЦН потім результат корегуєтся в залежності від вакуума в колекторі
, на основі цих розрахунків берется уоз та час вприску.. ДАДом можна миттево виміряти реальне навантаження двигуна.. З дмрв так невийде, тут навантаження умовно вираховуєтся... в основному з дпдз.
, на основі цих розрахунків берется уоз та час вприску.. ДАДом можна миттево виміряти реальне навантаження двигуна.. З дмрв так невийде, тут навантаження умовно вираховуєтся... в основному з дпдз.
Мене покищо цікавить лямбда.
За основу я взяв двурежимку 1_3с. 1_5с непідійшла бо невимикає ЄБН.
СО прописане десь в прошивці.. регулювати його можна тільки якщо відключене автоматичне регулювання.. Але змінити параметри автоматичного регулюваня чогось неможливо.
Якщо навіть записав свій СО то він буде активний тільки при аварії ДК.
Що за х..ня! ? Наприклад ДК має похибку як її відкорегувати.? Або пальне не а92 а наприклад а98.
За основу я взяв двурежимку 1_3с. 1_5с непідійшла бо невимикає ЄБН.
СО прописане десь в прошивці.. регулювати його можна тільки якщо відключене автоматичне регулювання.. Але змінити параметри автоматичного регулюваня чогось неможливо.
Якщо навіть записав свій СО то він буде активний тільки при аварії ДК.
Що за х..ня! ? Наприклад ДК має похибку як її відкорегувати.? Або пальне не а92 а наприклад а98.
Зазвичай задав СО [з автотестера 2.7] і воно повинно підтримуватись а тут щось не так. Пробував атотестер3.. Автотестер5 має перемикач Мікас/Соате... Але щось всеодно не вийшло змінити
Я вже писав, що в автотестері є глюк коли ти рухаєш повзунок мишкою всі дані зберігаютьсяКолінвал писав: 15 травня 2022 01:42 Зазвичай задав СО [з автотестера 2.7] і воно повинно підтримуватись а тут щось не так. Пробував атотестер3.. Автотестер5 має перемикач Мікас/Соате... Але щось всеодно не вийшло змінити
а коли стрілочками на клавіатурі тоді програма не зберігає
я роблю так
рухаю повзунок стрілками на клавіатурі до потрібних параметрів і перед тим як зберігати клацаю мишкою в право і ще раз в ліво тоді закриваю вікно і всі параметри зберігаються.
ти не зрозумів ! все регулюется і зберігается ! але НЕВИКОРИСТОВУЄТСЯ при роботі.
яке б СО невиставив, ебу використовує СВІй параметер .. а те що ти виставляв буде використовуватись якщо зламаєтся лямбда зонд.
яке б СО невиставив, ебу використовує СВІй параметер .. а те що ти виставляв буде використовуватись якщо зламаєтся лямбда зонд.