Треба зняти головне реле і розібрати можливо і підгоріло. Але суть в тому, що коли рухаєш провода на розємі ебу РХХ перестає працювати я стягнув стяжками до блока управління глюк пройшов а тепер знову появляється. Вчора рухав проводами до розєму Рхх працював добре, і ще здається я рухав головне реле може дійсно реле залипає або розмикає.
Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
Re: Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
Та Я так і робив! Іпісля цього перевіряв не на заведенному авто зберіглись налаштування чі ні! Прога показувала що да, а виявилося незовсім! Доберуся до ноута і спробую ще разок!admin писав: ↑28 березня 2024 09:39В програмі AutoTester 3 або 5 є такий баг коли регулюєш со за допомогою мишки (рухаєш повзунок цео +-) тоді настройки зберігаються а якщо рухаєш за допомогою клавіятури тоді настройки не зберігаються. Я роблю так регу... за допомогою клавіатури а потім клацаю мишкою в + або - і повертаю настройки на місце. Таким чином все зберігається.
Адмін! Якщо в тебе нічого не вийде з продкою біля Єбу, то вмене є вся підкапотка разом з дротами під Гбо( напевно 2),для блока Соате!admin писав: ↑28 березня 2024 10:43Треба зняти головне реле і розібрати можливо і підгоріло. Але суть в тому, що коли рухаєш провода на розємі ебу РХХ перестає працювати я стягнув стяжками до блока управління глюк пройшов а тепер знову появляється. Вчора рухав проводами до розєму Рхх працював добре, і ще здається я рухав головне реле може дійсно реле залипає або розмикає.
Потрібно зробити таку прошивку, щоб Газель споживала 10-12 літрів бензину і 12-14 літрів пропан-бутану. Якщо цього не вдасться досягти, доведеться міняти двигун.
Мене довно непокоїть така ідея!
По двигунам варіантів текілька:1- дизельний, 2- 2.3тубірований;3- v-6!