Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз

Чіп тюнінг. Прошивка. Діагностика авто - проблеми та їх вирішення
Колінвал

Re: Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз

Повідомлення Колінвал »

Енвер писав: 15 березня 2024 18:58 Вже налаштував! Прогою чомусь прописано 79° і так сомо паказує Автотестер! В Рігуліровках це змінити або збільшити не виходить! Так шо нічого неможливого нема! Треба трохі часу ,терпіння та канистра бензина!☝
здався... чи бензин закінчився!? :lol:

Енвер

Повідомлення Енвер »

Це Газель здалась! Поки налаштовував спалив десь 15л бенза!

Колінвал

Повідомлення Колінвал »

Енвер писав: 15 березня 2024 19:25 Це Газель здалась! Поки налаштовував спалив десь 15л бенза!
це багато ? для Газелі, це так.. на заправку зїздити :lol: :lol: :lol:

Енвер

Повідомлення Енвер »

Але так хочиться шоб було 10л на сотку! Але це мрії! Хоча так пише книга! :geek:

Колінвал

Повідомлення Колінвал »

Енвер писав: 16 березня 2024 14:56 Але так хочиться шоб було 10л на сотку! Але це мрії! Хоча так пише книга! :geek:
в ідеальних умовах, буде й менше .. а так то 20ка аж бігом вилітає.. доріг нема, бензин неякісний, вітер невту сторону.. :lol: :lol: :lol:

Енвер

Повідомлення Енвер »

Усім привіт! Тут така справа- після долгих налаштувань СО , мені треба було від'єднати акумулятор для зварних робіт! Машина так стояла два дні! Після чого я став ії заводити! Але автівка погано заводилась! На ХХ стала трясти і нехотіла наберати оберти! І при різкому відкритті дроселя погано реагує! Поліз подивитися які видає параметри ЕБУ по СО так вони збились! Уйшли в 0.0 і 0.10! Це так завжди буде?
Перед тим як від'єднувати акуму я декілька разів перевіряв чі збереглися налаштування в пам'яті ЕБУ!
Чому так сталося?
Чікаю ваших порад!

Колінвал

Повідомлення Колінвал »

Енвер писав: 27 березня 2024 20:49 .... параметри ЕБУ по СО так вони збились! Уйшли в 0.0 і 0.10! Це так завжди буде?
Перед тим як від'єднувати акуму я декілька разів перевіряв чі збереглися налаштування в пам'яті ЕБУ!
.. нічого збиватись неповмнно, в мене місяцями стоїть без акб... акум кинув і погнав !

admin
Адміністратор сайту

Повідомлення admin »

Енвер писав: 27 березня 2024 20:49 Поліз подивитися які видає параметри ЕБУ по СО так вони збились! Уйшли в 0.0 і 0.10! Це так завжди буде?
В програмі AutoTester 3 або 5 є такий баг коли регулюєш со за допомогою мишки (рухаєш повзунок цео +-) тоді настройки зберігаються а якщо рухаєш за допомогою клавіятури тоді настройки не зберігаються. Я роблю так регу... за допомогою клавіатури а потім клацаю мишкою в + або - і повертаю настройки на місце. Таким чином все зберігається. :o :o :o

admin
Адміністратор сайту

Повідомлення admin »

А в мене глюк в проводці час від часу глохне машина. Проблема в проводах а саме в контакта на фішці блоку управління вивід 28 або 29 треба дивитися. Колись було так, що став серед дороги порухав розєм з ебу, РХХ запрацюва закрив капот і поїхав. Лікував блок ебу тобто масу доробляв думав проблема в ньому. Стягнув розєм ебу до блока пластиковою стяжкою так їздив троха часу. А тепер знову глюк повністю не глохне але на передачі дьоргається а на хх стрілка падає і піднімається до 1500 об. і так за день разів 20. Порухав розєм і на декілька днів проходить. Потім знову. Треба лізти розбирати розєм і міняти ці виводи з мамками. :cry: :cry: :cry:

Зображення

Колінвал

Повідомлення Колінвал »

admin писав: 28 березня 2024 09:51 А в мене глюк в проводці час від часу глохне машина....
заміни головне реле... був випадок коли реле підгорало, то рхх гудів(тихо) але непрацював.

Відповісти

Повернутись до “Чіп тюнінг”