Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
Re: Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
може дпрв ...
ррх перевір.. яке в нього положеня?
був у мене схожий випадок... клапана були підгорівші.
ррх перевір.. яке в нього положеня?
був у мене схожий випадок... клапана були підгорівші.
В тебе на СОАТЕ при скиданні з передачі швидко падають оберти до холостих? Або при перемиканні передач до 2000 об оберти швидко падають до хх немає при тому дьоргання?
все чотко.. до 1300 бистро і плавно до 900+ в ходу... стоячий то до 1300 і до 800 по сканеру..
в мене датчик швидкості підключений. і хх 820 запрограмував .. приборка (тах) чуть намахуе показує 900+(вона карбюраторна).
зверни увагу -чи час вприску стає -0мс ?, при скиданні обертів.
жодних ривкі..
якщо крутиш заслонку- то треба перезавантажувати єбу - бо він зійде з розуму. дпдз капризна штука.
в мене датчик швидкості підключений. і хх 820 запрограмував .. приборка (тах) чуть намахуе показує 900+(вона карбюраторна).
зверни увагу -чи час вприску стає -0мс ?, при скиданні обертів.
жодних ривкі..
якщо крутиш заслонку- то треба перезавантажувати єбу - бо він зійде з розуму. дпдз капризна штука.
А в мене до 860 об. швидко падає і стоїть як вкопана. Скинув газ і різко падає до хх. 0мс. так працює. А датчик швидкості ти підключив у проишвці?
Re: ОбЛаДнАннЯ дЛя ДіАгНоСтИкИ тА ПрОгРаМуВаНнЯ
в МТ1209 СО регулюэтся +/- 0.500... ,а у автотестері тільки до +/- 0.250
пробував на СОАТЕ 31 з прошивкою 1.1с .. СО загнати в 0.5 (дмрв китай) ... то на слух працює .. але час вприску на ХХпоказував 20мс .. звісно цього насправді небуло. це може означати те що карта змістилась за межі регулювання... але фактично воно якось працювало.... також при цьому змістилась реакція на дросель- стало різко наберати оберти до 30%... а далі навпаки провал і відключення палива... педаль відпускаєш знову пре як танк... так і залишив- кліентові аби завелось і чим по дешевше і побистріше... от би йому карбюратор поставити ! він би того двигуна ще років 5 доконував
пробував на СОАТЕ 31 з прошивкою 1.1с .. СО загнати в 0.5 (дмрв китай) ... то на слух працює .. але час вприску на ХХпоказував 20мс .. звісно цього насправді небуло. це може означати те що карта змістилась за межі регулювання... але фактично воно якось працювало.... також при цьому змістилась реакція на дросель- стало різко наберати оберти до 30%... а далі навпаки провал і відключення палива... педаль відпускаєш знову пре як танк... так і залишив- кліентові аби завелось і чим по дешевше і побистріше... от би йому карбюратор поставити ! він би того двигуна ще років 5 доконував
Так автотестер дозволяє регулювати до 0,250
А МТ1209 до 0,500
Я також регулював со на декількох машинах по звуку двигуна та ще дивився на хх оберти щоб були стабільні. І так декілька машин ганяють.
А ось недавно мав Газель з 5-ти контактним дмрв то там цей датчик так жорстко переливав що з вихлопної труби валив чорний дим як у дизеля і показники дмрв 200 кг. Коли скручував со машина краще працювала але так само жорстко переливала. Відключив фішку з датчика дмрв і мотор став краще працювати.
А МТ1209 до 0,500
Я також регулював со на декількох машинах по звуку двигуна та ще дивився на хх оберти щоб були стабільні. І так декілька машин ганяють.
А ось недавно мав Газель з 5-ти контактним дмрв то там цей датчик так жорстко переливав що з вихлопної труби валив чорний дим як у дизеля і показники дмрв 200 кг. Коли скручував со машина краще працювала але так само жорстко переливала. Відключив фішку з датчика дмрв і мотор став краще працювати.
без дмрв щось не захотіла працювати взагалі... мабуть що б без дмрв працювала- треба паливні карти хоч приблизно налаштувати під двигун... і всі поправки в 0 або 1 ...може колись спробую створити таку "АВАРІЙНУ" прошивку.
Мікас 7,1 без ДМРВ заводився і працював +- добре. А соате не хоче працювати без дмрв.Колінвал писав: 17 листопада 2023 19:26 без дмрв щось не захотіла працювати взагалі... мабуть що б без дмрв працювала- треба паливні карти хоч приблизно налаштувати під двигун... і всі поправки в 0 або 1 ...може колись спробую створити таку "АВАРІЙНУ" прошивку.
в тому то і фішка соате, поки всі датчики в нормі -все працює чотко!... а тільки щось з датчиками не так ,то експлуатація неможлива... воно то й не страшно, але неприємно коли треба доїхати до заміни датчика і спалиш 20л палива на 5км ... аварійний режим щось дике.. в іномарках аваріний режим майже непомітний... а тут як не газує 2000, то глохне.