Ні
Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
Re: Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
Поставив гбо 4
Для автокалібровки гбо ставив перемичку в розєм реле на два контакти від дмрв, бо коли йде автокалібровка включаються газові форсунки автоматично відключається бензонасос і машина глохне. Двохрежимка працює перевірив.
Для автокалібровки гбо ставив перемичку в розєм реле на два контакти від дмрв, бо коли йде автокалібровка включаються газові форсунки автоматично відключається бензонасос і машина глохне. Двохрежимка працює перевірив.
перемичку став на бензонасос ! ... тобі ж потрібно налаштувати гбо в режимі 2.
це важливо бо кути різні... лямбда зонд недасть налаштувати гбо в режимі 1 ...
Ти був правий Я не міг нормально зробити автокаліброку.Колінвал писав: 30 вересня 2023 09:11 перемичку став на бензонасос ! ... тобі ж потрібно налаштувати гбо в режимі 2.
Поставив перемичку на бензонасос і файно пройшов калібровку.
Дякую
та я ж це проходив.
мікас 11 курить бамбук.. порівняно з 31м. доречі в тебе нема мікаса11 хочу з чуваком помінятись на 31й .. зайшов мені цей блок.
мікас 11 курить бамбук.. порівняно з 31м. доречі в тебе нема мікаса11 хочу з чуваком помінятись на 31й .. зайшов мені цей блок.
Мав тамтого року мікас 11 продав вже не маю.Колінвал писав: 01 жовтня 2023 20:19 та я ж це проходив.
Можливо ти знаєш в чому причина. Навіть можна назвати глюк. Двигун змз 406 з мозгами соате 31... час вприску 6 - 7мс. витрати палева показує 2,2 літри. Міняв дмрв, мозги нічого не допомогло. А при 1100 об. 5,5 мс. вприск.
со на хх 250
со на робочих режимах 133
скидував цео до 0 все одно 6 - 7 мс. вприск і розхід 2,2 літри.
мабуть прошивка косячна.
я твоїми прошивками ніразу не користувався.. то ж неможу точно сказати !.
кинь прошивку на які проблема... гляну що там не так.
Прошивка заводська, міняв блок ставив зі своєю прошивкою. То саме.Колінвал писав: 04 жовтня 2023 12:02 мабуть прошивка косячна.
Завтра моторист має глянути на мітки грм.