Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
Re: Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
Вчора пів дня виставляв со по ДК ведро бензини спалив.
За допомогою мотор тестера відключав лямбда регуліровку і що виходило.
На дмрв що має ацп 0,8 в.
Дк показував в "мв" я так зрозумів мілі вольти чи що від 10 до 800
коли крутиш со показники коливаються від 100 до 800 - 900 мв
якщо бідна суміш показує від 10 до 100 мв
Якщо щось зловив після бідної суміші дк починає показувати від 100 до 800 мв
На дмрв що має ацп 0,6 в.
авто тяжко заводиться двигуном колбасить тільки включається дк все чітко двигун на хх добре працює виключаєш лямбда корекцію починає кидати.
Відключив лямбда регу... починаю крутити цео і двигун оживає починає добре працювати газуєш також все добре. Тільки включив лямб... регу... на хх добре працює двигун і показник ацп дк показує від 100 до 800 мв. тільки газанеш оберти падають до 700 починає кидати двигуном декілька секунд потім все проходить і двигун оживає.
За допомогою мотор тестера відключав лямбда регуліровку і що виходило.
На дмрв що має ацп 0,8 в.
Дк показував в "мв" я так зрозумів мілі вольти чи що від 10 до 800
коли крутиш со показники коливаються від 100 до 800 - 900 мв
якщо бідна суміш показує від 10 до 100 мв
Якщо щось зловив після бідної суміші дк починає показувати від 100 до 800 мв
На дмрв що має ацп 0,6 в.
авто тяжко заводиться двигуном колбасить тільки включається дк все чітко двигун на хх добре працює виключаєш лямбда корекцію починає кидати.
Відключив лямбда регу... починаю крутити цео і двигун оживає починає добре працювати газуєш також все добре. Тільки включив лямб... регу... на хх добре працює двигун і показник ацп дк показує від 100 до 800 мв. тільки газанеш оберти падають до 700 починає кидати двигуном декілька секунд потім все проходить і двигун оживає.
спробуй карти адаптації обнулити...
дмрв може підвисати.. тобто його ацп повільно міняєтся.... ще до пари дпдз через раз працює
дивись за 0 дпдз. добре видно по часу відкриття форсунок при скиданні обертів =0... і повинно блокуватись паливо!
і ще датчик швидкості може давати такий ефект.
якщо дмрв китай то нічого налаштувати невийде.
дмрв може підвисати.. тобто його ацп повільно міняєтся.... ще до пари дпдз через раз працює
дивись за 0 дпдз. добре видно по часу відкриття форсунок при скиданні обертів =0... і повинно блокуватись паливо!
і ще датчик швидкості може давати такий ефект.
якщо дмрв китай то нічого налаштувати невийде.
Ось такий Я сьогодні купив блок ебу соате 31.....
Підключив до машини і зразу 2 помики
По дмрв
Датчику температури повітря
Машину ледве завів з підгазовкою працює і світиться чек.
Ціна ебу 1000 грн
Передзвонив власнику і сказав що буду повертати. Він ок. А на блоку стоїть пломба. Я говорю що це може окислена плата. Він можеш вскрити і подивитись. А там.
Ось так купуєш кота в мішку.
Підключив до машини і зразу 2 помики
По дмрв
Датчику температури повітря
Машину ледве завів з підгазовкою працює і світиться чек.
Ціна ебу 1000 грн
Передзвонив власнику і сказав що буду повертати. Він ок. А на блоку стоїть пломба. Я говорю що це може окислена плата. Він можеш вскрити і подивитись. А там.
Ось так купуєш кота в мішку.
На двох Газельках з блоком соате 31.3763 000-10 стоїть дросельна заслонка від змз 406
На двох машинах є провал на бензині коли різко натискаєш на педаль газу.
Дросельна заслонка від змз 406 при натисканні на акселератор зразу відкривається а змз 405 потрібно натиснуди десь до половини педалі щоб вона відкрилася.
Може і за того провали при різкому натисканні?
змз 406
змз 405
ну кінематика це добре.. не так буде захлинатись... але ж 406 в стоку прийомистий !... думаю діло в прошивці... наприклад дуже біднить або богатить... для початку треба перевірити випускну систему, заміряти тиск палива, а тоді вже прошивку ковиряти. запалення спробуй раніше поставити..
Короче зник цей чувак в якого я купував ебу соате 31...
Телефон не відповідає, вайбер, телеграм, месенджер.
Повернув я блок назад з нової ношти і почав розбиратися.
Поставив перемичку і відновив згорівшу доріжку. Ура Блок запрацюва помилок немає.
Цих помилок вже немає
Скорше всього, що хотіли зробити двухрежимку і подали плюс не на той контакт що треба.
Телефон не відповідає, вайбер, телеграм, месенджер.
Повернув я блок назад з нової ношти і почав розбиратися.
Поставив перемичку і відновив згорівшу доріжку. Ура Блок запрацюва помилок немає.
Цих помилок вже немає
Скорше всього, що хотіли зробити двухрежимку і подали плюс не на той контакт що треба.
краще замість перемички, впаяй малоомний резистор в якості запобіжника... а то вже небуде чому згорати наступного разу.
Все тимчасове є постійним. Я вже лаком покрив. Чим лак зняти, щоб перепаяти і поставити резистор скільки ом потрібно? Маю резистор 1 ком. підійде?
я пробував Auto3DEditor, він косячить прошивки якщо то правити.... не дарма там великими буквами написано вінолс в мене не вийшло розкрити ту калібровку - 684A.
що дасть... -змінится частота рдв. (той звук РДВ.. коли ввімкнуте запалення)... швидкість його діі теж.
що дасть... -змінится частота рдв. (той звук РДВ.. коли ввімкнуте запалення)... швидкість його діі теж.