Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз

Чіп тюнінг. Прошивка. Діагностика авто - проблеми та їх вирішення
admin
Адміністратор сайту

Re: Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз

Повідомлення admin »

Я підставив інший блок і все запрацювало. Рухав розємом і проводами все працює.
У мому блоці ще й болтики були не до кручені і пломба зірвана значить хтось до мене мав таку проблему. Свій блок після доробки сьогодні поставив на машину все працює. Я колись з цим блоком мав таку проблему, що глохла машина і нічого не працювало (бензонасос, датчик холостого ходу і т.д.. На одному форумі вичитав, що у них буває проблема з масою.

Колінвал

Повідомлення Колінвал »

просто спалена одна з мас в блоці.. можна продублювати навіть з корпуса. але краще знайти обрив. продзвони всі масові піни між собою і все зрозумієш.
тут всі маси позначені
https://drive.google.com/file/d/1-BFkzN ... sp=sharing

Колінвал

Повідомлення Колінвал »

як там справи ? лямбда працює? гбо працює?
мікас11 чого продаєш ?.. кажуть- (ті наїбули з "мозговедіки") що, мікас11 краще за СОАТЄ... от недоумки )))

admin
Адміністратор сайту

Повідомлення admin »

Колінвал писав: 21 вересня 2022 22:41 як там справи ? лямбда працює? гбо працює?
мікас11 чого продаєш ?.. кажуть- (ті наїбули з "мозговедіки") що, мікас11 краще за СОАТЄ... от недоумки )))
Лямда працює гбо 2 також.
Був у мене глюк з дпдз пекар коли зранку заводив машина набирала 2000 об. Перед тим стояв інший датчик з яким було все ок. Короче зробив експеремент перед тим як включити запалювання натискаю на газ в пол і відпускаю потім мотор працює без глюків тобто обороти не зависають це про дпдз пекар.
Мікас 11 вже продав. На діагностику він не виходить тобто не зміг підключитися до нього можливо потрібна якась спеціальна програма або діагностичний пристрій такий як на сто.

Ще є мікаси 7.1 карбюраторні на продаж.

admin
Адміністратор сайту

Повідомлення admin »

І ще замітив у мікас 11, що після того як виключив запалення те декілька секунд працює бензонасос і жужить датчик холостого ходу.

Колінвал

Повідомлення Колінвал »

В мене теж був глюк з дпдз... Так само газувала і підвисали оберти. Ацп при закритій 0.5 скакало... Поставив інший ацп 0.7 все норм. Задумався про безконтактний датчик.
Востаннє редагувалось 07 жовтня 2022 10:41 користувачем Колінвал, всього редагувалось 1 раз.

Колінвал

Повідомлення Колінвал »

а розход заміряв з лямбдою ?
бо в мене газу шось 25 вистрілило.. Е0 гбо4..
а бенз я незаміряв пуск холодного двигуна тільки.. і по трасі пробував як їде Е2. літрів 5 може спалив.
постійно прошивки міняю.. наче щось оптимальне налаштував. відкатати толком нема як.

admin
Адміністратор сайту

Повідомлення admin »

Розхід
Газ 16 - 18 літрів
Бензин не знаю використовую тільки для заводки (но відчутно меньше з параметрами від волги)
Нова тема є на форумі забитий фільтр газу.
Є на продаж
мікас 7.1 7.2 соате 309
Дивись нові теми на форумі

Колінвал

Повідомлення Колінвал »

ну я коли калібровки від волги брав, то запуск зовсім несподобався.. крутило стартером довго як на мікасах... а коли залишив пускові параметри і корекцію сток - то запуск з пів оберта, стартер навіть на повні оберти невиходить як двигун вже працює. Так добре мій 406 на холодну ніколе не заводився! на карбі мені неподобався пуск навіть на горячу, завжди кв робив зайвий оберт .
дросель в мене 405 то калібровки ДПДЗ залишив сток... з волговськими калібровками требуло педаль тиснути за середину щоб відчути прибавку, і ще був гул на впуску коли різко газнеш... а зараз чуть натиснув і пішла на всю котушку.
там є параметер: ДОБАВКА ДО БАЗИ РДВ - якщо іх змінювати то прошивка стає непридатна, але я так зрозумів що ХХ для прогріву, можна весь графік вирівняти в одні 850об... а та корекція сама додасть потрібне..
але це неточно ! :lol: :lol: :lol:

admin
Адміністратор сайту

Повідомлення admin »

Колінвал писав: 27 вересня 2022 21:27:lol: :lol: :lol:
Ну так з волговськими параметрами потрібно довше крутити стартером щоб завести. Але у мене на стоковій прошивці осінню коли заводив часто перелив був а тепер немає. Коли в мене переливало мусів натискати педаль газу в пол щоб завести.

Я хотів запитати в 2 режимці відключені пропуски запалення це що означає відключена на газу паразитна іскра? чи як це розуміти?
Ця твоя 2 режимна прошивка на гбо 2 що ти встановлював є хлопки при заведені на газу чи ні?

Відповісти

Повернутись до “Чіп тюнінг”