Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
Re: Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
Розхід газу на двохрежимці 16 літрів місто - траса.
Всім доброго дня. Чи можна перезалити файли з прошивками версій 3.1 та 3.2? Бо DFiles спочатку змушує зачекати 30 секунд а потім видає помилку шо файлів не існує або вони видалені. Дякую заздалегідь.
З.І. Прошивки від 31 блоку чудово заливаються на 302.3763 000-11 (той що від 40522 без лямбди, заводський софт G0Z52B11, ставив Q2Z52Q10 від 31.3763 000-10).
З.І. Прошивки від 31 блоку чудово заливаються на 302.3763 000-11 (той що від 40522 без лямбди, заводський софт G0Z52B11, ставив Q2Z52Q10 від 31.3763 000-10).
Востаннє редагувалось 30 липня 2022 12:19 користувачем DeniSSX, всього редагувалось 1 раз.
Привіт. Файли прошивки 3.1, 3.2, і універсальна перезалиті.DeniSSX писав: 30 липня 2022 10:58 Всім доброго дня. Чи можна перезалити файли з прошивками версій 3.1 та 3.2? Бо DFiles спочатку змушує зачекати 30 секунд а потім видає помилку шо файлів не існує або вони видалені. Дякую заздалегідь.
Двух режимка під гбо 2
З цікавими параметрами від Волги.
На газу відключаються:
Ціна: 500 грн (для учасників форуму — знижка!)
Завантажити прошивку для блоку ЕБУ: СОАТЭ 31.3763 000-10
На газу відключаються:
- Форсунки
- Лямбда
- Бензонасос
Двух режимка під гбо 4 покоління
На газу відключаються:
Ціна: 500 грн (для учасників форуму — знижка!)
Завантажити прошивку для блоку ЕБУ: СОАТЭ 31.3763 000-10
На газу відключаються:
- Лямбда
- Бензонасос
Доречі, виявив деякий цікавий нюанс прошивки блоків СОАТЕ - якщо залити повну прошивку що містять бутлодер (файли що важать більше 100кб) через FlasherGBO то через FlasherSOATE можна буде заливати прошивки які базуються на тій самій або більш високій версії софту. Сам зііткнувся із таким - залив дворежимку газову, вони всі (і для 31 і для 302 блоків) базуються на 004 версії софту (G2Z62R04). У мене блок був на прошивці G0Z52B11, відкатитися на неї я не можу (мені і не потрібно, це прошивка 40522) тому що в мережі немає цієї прошивки бутлодером (доречі, FlasherSOATE зливає лише 64кб без бутлодеру). Якщо залити через FlasherGBO/SOATE такий ром з нижчою версією він буде висіти у режимі прошивки так-як бутлодер не розуміє як працювати із цим софтом.
Висновок з цього такий - покласти блок СОАТЕ в процесі прошивки просто нереальна задача.
Висновок з цього такий - покласти блок СОАТЕ в процесі прошивки просто нереальна задача.
Востаннє редагувалось 31 липня 2022 22:59 користувачем DeniSSX, всього редагувалось 1 раз.
я заливав тільки флешеромсоате - файл свого дампу G2z52q10- 101кб, після дву режимки 108кб... то пропуски запаленя так і залишились відключені...
то в тебе запрацював 31 блок на 302 прошивці ?
то в тебе запрацював 31 блок на 302 прошивці ?
Сталася в мене проблема з блоком соате
На ходу машина почала глохнути (порухав проводами що йдуть на мозги і все запрацювало)
Думав якийсь дріт в розємі відходить
А виявилось що в блоку погана маса.
Фото

Ось тут видно, що маса буде погано прилягати до корпуса якщо на корпусі не спиляти виступ

Нижче видно як я спиляв напильником виступ тепер плата добре прилягає до корпуса

Спиляв напильником цей виступ

На ходу машина почала глохнути (порухав проводами що йдуть на мозги і все запрацювало)
Думав якийсь дріт в розємі відходить
А виявилось що в блоку погана маса.
Фото

Ось тут видно, що маса буде погано прилягати до корпуса якщо на корпусі не спиляти виступ

Нижче видно як я спиляв напильником виступ тепер плата добре прилягає до корпуса

Спиляв напильником цей виступ

в тебе прблема в провоці...
я ці блоки взагалі без ЗАЗЕМЛЕННЯ перевіряв... все працювало ! маса йде по проводах для кожного елементу керування окремо № 3, 61,80..51, 53
https://drive.google.com/file/d/1fPpIF3 ... sp=sharing
я ці блоки взагалі без ЗАЗЕМЛЕННЯ перевіряв... все працювало ! маса йде по проводах для кожного елементу керування окремо № 3, 61,80..51, 53
https://drive.google.com/file/d/1fPpIF3 ... sp=sharing
Я підставив інший блок і все запрацювало. Рухав розємом і проводами все працює.
У мому блоці ще й болтики були не до кручені і пломба зірвана значить хтось до мене мав таку проблему. Свій блок після доробки сьогодні поставив на машину все працює. Я колись з цим блоком мав таку проблему, що глохла машина і нічого не працювало (бензонасос, датчик холостого ходу і т.д.. На одному форумі вичитав, що у них буває проблема з масою.
У мому блоці ще й болтики були не до кручені і пломба зірвана значить хтось до мене мав таку проблему. Свій блок після доробки сьогодні поставив на машину все працює. Я колись з цим блоком мав таку проблему, що глохла машина і нічого не працювало (бензонасос, датчик холостого ходу і т.д.. На одному форумі вичитав, що у них буває проблема з масою.