Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
Re: Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
гбо4 показує ДК у вольтах.. постійно.
мотор тестер- показує на бензині... а на газу постійно 0.333.. тобто видає вже оброблену інфу .
мотор тестер- показує на бензині... а на газу постійно 0.333.. тобто видає вже оброблену інфу .
Ага пальне тепер розкіш потрібно економити.
Зробив плату для визначення паливо воздушної суміші.
3-ри дроти
червоний +
чорний -
білий імпульси датчика кисню (лямбда зонду)
На платі 10 світлодіодів 6 червоних, 2 жовтих, 2 зелених
Цей прибор повинен показувати со паливо воздушної суміші у вихлопних газах
Ще не підключав чекаю на лямбда зонд.
Тестував на батарейці 1 вольт щось блимає а як буде на машині ще не знаю.
Він повинен чітко показувати суміш так як лямбда подає 10 сигналів в 1 секунду на мультиметрі показники будуть швидко мінятися а на цьому пристрої будуть загорятися певні світлодіоди по яких можна зрозуміти яка суміш.
Значить проходив я вже те. що ти робиш.... Мій план постройки ШДК провалився на стадії ПІДІГРІВУ ДК.. Проблема в тому що б його неперегріти!!! В єБу стоїть контролер, який вимірює сопротівленіє спіральки, [воно змінюєтся від температури] ... Таким чином регулюєтся ток для підігріву в задані температурі 350градусів. Якщо просто подати 12в на спіраль ДК, то вона перегрієтся і згорить. І Без регулювання він нагрівается більше 750градусів.. .
Востаннє редагувалось 31 травня 2022 00:57 користувачем Колінвал, всього редагувалось 1 раз.
А платку що зпаяв.. Можна використати як індикатор розхода палива, якщо підключити на 10пін ебу.. Але це не точно!
Або на балон гбо. Якщо є датчик 4го поколіня
Або на балон гбо. Якщо є датчик 4го поколіня
В мене зараз волга мікас7 евро 0. ДМРВ 20.3855
Клієнт купив Новий ДМРВ фірми TRUkMaN ~ підробка! Треба здати назад.
Ошибок нема. Але на хх 20~22кг видає. Замісь плівки там синенький елемент і скляний діод.
Треба знайти прошивку під ДАД.. Бо дмрв нормальний купити проблемка.
Ошибок нема. Але на хх 20~22кг видає. Замісь плівки там синенький елемент і скляний діод.
Попробуй СО виставити тоді і показники повітря впадуть. На показники повітря в кг може ще впливати стан двигуна тобто компресія.Колінвал писав: ↑31 травня 2022 00:54 В мене зараз волга мікас7 евро 0. ДМРВ 20.3855
Я з таким датчиком робив діагностику і також він показував 20 кг. але двигун добре працював швидко реагував на педаль газу і на хх все було в нормі.
Ооо хороша інформація.Колінвал писав: ↑31 травня 2022 00:20 Значить проходив я вже те. що ти робиш.... Мій план постройки ШДК провалився на стадії ПІДІГРІВУ ДК.. Проблема в тому що б його неперегріти!!! В єБу стоїть контролер, який вимірює сопротівленіє спіральки, [воно змінюєтся від температури] ... Таким чином регулюєтся ток для підігріву в задані температурі 350градусів. Якщо просто подати 12в на спіраль ДК, то вона перегрієтся і згорить. І Без регулювання він нагрівается більше 750градусів.. .
Короче не буду мудрувати поставлю лямбду в штатне місце, підключу розєм, поставлю галочку дк в комплектації, перепрошию та кину дроти з цього прибора +, -, білий на сигнальний лямбди.
Якщо залишати дк тоді потрібно буде ставити 2 режимку.
На гбо можна буде настроювати со.
Подивлюсь що з цього вийде.
Короче по дмрв неадекватний він... Але добавив палива [СО] на всіх режимах.. І на хх забрав усі- 250....
Як було 20~22 кг, так і залишилось..динаміка нормальна! Клієнт поганяє, може розкаже потім який розход палива. РХХ став 32. Мабуть заслонка підношена. Двигун в іделі, я сам його тільки зібрав, навіть шкода його з таким дмрв.
Як було 20~22 кг, так і залишилось..динаміка нормальна! Клієнт поганяє, може розкаже потім який розход палива. РХХ став 32. Мабуть заслонка підношена. Двигун в іделі, я сам його тільки зібрав, навіть шкода його з таким дмрв.
Говорив вчора з мотористом про аналізатор паливо повітряної суміші
Каже що його знакомий зробив подібну штуку як я і настроює гбо тобто через лямбда зонд.
Каже що його знакомий зробив подібну штуку як я і настроює гбо тобто через лямбда зонд.