Ремонт двигуна ЗМЗ 406 Газель Волга
Ремонт двигуна ЗМЗ 406 Газель Волга
Не працює Антикокс ХАДО
Re: Ремонт двигуна ЗМЗ 406 Газель Волга
Тосол роз'їв гбц змз 406. Миємо головку перед зварюванням і шліфуванням. Газель
Виробітка в ГРМ ЗМЗ 406, розтягнутий ланцюг. Газель
Миємо поршня змз 406 бензином. Забираємо нагар закоксовку. Газель
По фото може погано видно,но там відстань більша ніж 3мм!
Але на новому датчіку 36.3847 (або 406-3847) спрацьовує- помилок блок єбу не видає!
Але на новому датчіку 36.3847 (або 406-3847) спрацьовує- помилок блок єбу не видає!
Потім весь день грався з зірочками та кутами на валах,аби їх упіймати як пише підручник з допуском +/- в два градуси и вийшло на впуске 19градусів , а на випуске 20! Крутанув 4 оберти колінвалом мітки так знову і прийшли!
Реперний диск ставив не по мітки , а по 15 зубу на приліві та 20 на датчік сінхронізациї!
Все зкрутив в купу , та давай заводить і вона нехоче заводиться! Чхає , стриляє в колектора! На дросель не реагує!
Реперний диск ставив не по мітки , а по 15 зубу на приліві та 20 на датчік сінхронізациї!
Все зкрутив в купу , та давай заводить і вона нехоче заводиться! Чхає , стриляє в колектора! На дросель не реагує!
Востаннє редагувалось 09 вересня 2024 22:32 користувачем Енвер, всього редагувалось 2 разів.
Потім перекидав місцями дмрв! Не заводилась! Поки не скинув клеми з рхх та дтож і вона загорчала як дракон!
Но це работа двигуна в аварійному режимі!
Обратно під'єнуєш датчіки , вона не заводиться!
Що робиться не можу зрозуміти! Де шукать проблему!
Може підскажите ?
Може підскажите ?
Скинь настройки по дмрв тобто СО в ноль збережи перевір ще раз чи налаштування СО по нулям і тоді заводи.Енвер писав: 09 вересня 2024 22:31 Потім перекидав місцями дмрв! Не заводилась! Поки не скинув клеми з рхх та дтож і вона загорчала як дракон!
Може підскажите ?