Тосол пішов в масло
Ось фото коментуємо.

Добре, що блок евро 3 без прорізів між циліндрами.
Масла влий в 4 циліндр в ньому немає компресіїЕнвер писав: 18 листопада 2024 19:36 Привіт! Нарешті і я стикнувся з пробоєм прокладки! Пробило як завжди у 4тому циліндрі, але я на це звернув увагу не зразу! Потім сталася велика катастрофа, пробило вже у третім ціліндрі на перегородзі да так що антііріз поліло просто у поршневу! Стала парувати з вихлопної як паратяг!Ну і вишенька на торті що це сталося за 250 км від дому!
Але після заміни прокладки ( ставив металлопакет виключно для 405того двигуна -ina fort) зібравши все до купи став заводити але двигун не заводится! Підхватує і глохне! І так він довго мені маринував мізки поки всеж таки не завівся! Тільки двигун по звуку робить наче дізельний та ще іне наберає обертів тільки на холостих! Доторкнувшись по чірзі до вихлопного коллектора виявилося зо 4тий холодний! Заменив свічку - не допомоголо! Замінив катушку - теж не допомогло! Ще і на додачу на працуючему двигуні червона лампочка по тиску мастила не тухне а стрілка показує тиск 3кг/см! До цього ці приради робили справно!
Питання таке- що робити з запалюваням в 4м циліндрі та якиий з датчіків по тиску масла бреше( бочонок чі той що в гловці!)?