Діагностика датчика ДМРВ siemens 20.3855-10
Re: Діагностика датчика ДМРВ siemens 20.3855-10
Я теж в шоці!
Стосовно часу- я нікуди не поспішаю! Звичайно коли таке робиш перший раз-так воно і займає трохі більше часу! Зато потім якщо щось буде подібне я знаю як це лікувати! ДОСВІД!☝
Стосовно часу- я нікуди не поспішаю! Звичайно коли таке робиш перший раз-так воно і займає трохі більше часу! Зато потім якщо щось буде подібне я знаю як це лікувати! ДОСВІД!☝
Недовго музика пограла та я недовго був рад! Проблема така-відригулювавши СО та митьтєву реакцію на відкривання дросселя і за ним набор обертів але коли автівка в русі то це кудись зникає! Відчуття наче троїть та давиться на відкритий дроссель, також не хоче їхати більше 60км!
Ше хочу спитати по датчіку распредвала- прстійно видає по ньому помилку! Заміна на нові нічого не дає! Може бути таке що велика відстань між лапкою на распредвалу та самим датчіком ?
Ше хочу спитати по датчіку распредвала- прстійно видає по ньому помилку! Заміна на нові нічого не дає! Може бути таке що велика відстань між лапкою на распредвалу та самим датчіком ?
Нова тема про Датчик положення розподільного валу (фази) Газель, Соболь, Волга, УАЗ (ЗМЗ 405, 406, 409, 4216)
viewtopic.php?t=511
нове і робоче - рзні поняття !... особливо з термостатом і дпрв...Енвер писав: ↑19 квітня 2024 10:25 Недовго музика пограла та я недовго був рад! Проблема така-відригулювавши СО та митьтєву реакцію на відкривання дросселя і за ним набор обертів але коли автівка в русі то це кудись зникає! Відчуття наче троїть та давиться на відкритий дроссель, також не хоче їхати більше 60км!
Заміна на нові нічого не дає! ..
Був вмене і такий випадок- що замінив дпрв на новий на сто він пропрацював тиждень і усё!
Перевір на стенді бензинові форсунки. Цього тижня була в мене на діагностиці Волга і Газель в яких я не міг виставити нормально со відправив до моториста який замінив в Волзі одну а в Газелі всі 4 форсунки і все стало нормально регулюватися. Машина ожила.Енвер писав: ↑19 квітня 2024 10:25 Недовго музика пограла та я недовго був рад! Проблема така-відригулювавши СО та митьтєву реакцію на відкривання дросселя і за ним набор обертів але коли автівка в русі то це кудись зникає! Відчуття наче троїть та давиться на відкритий дроссель, також не хоче їхати більше 60км
Перед зимою промивав та перевіряв! Автівка більше стоїть аніж їздить!
Работу форсунок та працездатність бензо насоса дуже легко перевірити не знимаючі з авта!
Работу форсунок та працездатність бензо насоса дуже легко перевірити не знимаючі з авта!