Таблиця прогрівочних обертів від Daewoo Lanos 1.5
Ось розрахована таблиця обертів для Daewoo Lanos 1.5 залежно від температури двигуна:
Температура (°C)Оберти (об/хв)
-401500
-351500
-301500
-251500
-201500
-151450
-101400
-51350
01300
51250
101130
151050
201020
25970
30926
35900
40860
45-100860
Після 40°C оберти стабілізуються на рівні **860 об/хв (холості оберти)**.
Діагностика та прошивка ЕБУ СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
Re: Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
Ось Газель прогрівочні оберти

А це Волга

А це Волга

Re: Прошивка блока СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
Зовняшний вигляд цього блоку не Айс! Таке враження що його пробило струмом або від сварки або відблискавки!
Невще по фото було не зрозуміло що він з косяком?!
І яка вартість такого підарунку!?
Re: Діагностика та прошивка ЕБУ СОАТЭ Волга, Газель, Уаз
Я його не купував після цих фоток, там на машині напевно закоротила проводка а блок ебу ніхто не додумався розкрутити щоб подивитися на стан плати. Я відмовився від нього знайшов інший скоро отримаю відпишу.Енвер писав: 23 березня 2025 21:40 Зовняшний вигляд цього блоку не Айс! Таке враження що його пробило струмом або від сварки або відблискавки!
Купив інше ебу соате 31 плата як нова але при підключенні до авто вибило помилку коротке замикання тахометра помилка 186. Авто завелося і заглохло потім завести було не реально, я замітив, що ебу відключив головне реле, бензонасос. А і звязок з ебу пропадав. Потрібно буде ще перевірити на іншій машині.

Маю ЕБУ СОАТЭ 31.3763 000-10 в напів робочому стані.
Ось проблема:
плата як нова але при підключенні до авто вибило помилку коротке замикання тахометра помилка 186. Авто завелося і заглохло потім завести було не реально, я замітив, що ебу відключив головне реле, бензонасос. А і звязок з ебу пропадав. На інших машинах так само не працює бензонасос та головне реле.
Ось проблема:
плата як нова але при підключенні до авто вибило помилку коротке замикання тахометра помилка 186. Авто завелося і заглохло потім завести було не реально, я замітив, що ебу відключив головне реле, бензонасос. А і звязок з ебу пропадав. На інших машинах так само не працює бензонасос та головне реле.