Морквяно-імбирний суп

Збирайте і діліться рецептами смачних та різноманітних перших страв!
Відповісти
Аватар користувача
admin
Адміністратор сайту
Повідомлень: 987
З нами з: 07 квітня 2022 11:30
Звідки: Львів

Морквяно-імбирний суп

Повідомлення admin »

Цей нежирний і зігріваючий суп із моркви та квасолі стане здоровим обідом або вечерею — щоб отримати ще більше поживних речовин, посипте нарізаним мигдалем

Зображення

Інгредієнти

1 ст ложка реп’яхової олії
1 велика цибулина, нарізана
2 столові ложки крупно натертого імбиру
2 зубчики часнику, нарізані
½ чайної ложки меленого мускатного горіха
850 мл овочевий бульйон
500 г моркви (бажано органічної), нарізаної шматочками
400 г банки квасолі каннелліні (не потрібно зливати)

Наддувний топінг

4 столові ложки мигдалю в шкірці, нарізаного шматочками
посипати мускатним горіхом

метод

КРОК 1
Розігрійте олію у великій сковороді, додайте цибулю, імбир і часник і смажте 5 хвилин, поки вони не почнуть розм’якшуватися. Додайте мускатний горіх і варіть ще 1 хвилину.

КРОК 2
Влийте бульйон, додайте моркву, квасолю та їх рідину, потім накрийте кришкою і тушкуйте 20-25 хвилин, поки морква не стане м’якою.

КРОК 3
Наберіть третину суміші в миску, а решту збийте ручним блендером або кухонним комбайном до однорідності. Повернути все в каструлю і нагріти до появи бульбашок. Подавайте, посипавши мигдалем і мускатним горіхом.


Відповісти

Повернутись до “Супи”